ulricat

Julhelgen :)

Kategori: Allmänt

Hejsan och god fortsättning :)

Jag ligger hemma och är tokförkyld och har lite feber :( det är ju inge vidare alltså.. det är alltså därför det har vart ont om blogginlägg här på senaste tiden..

Jag var ju hemma från jobbet i början av förra veckan också med jordens huvudvärk.. vilket jag tror utlöste denna jäkliga förkylning..

Men i fredags hade vi uppesittarkväll hät hemma med pizza och bingolotto :D det var jag chrii sara rasmus peter tessa och goliat se kom helene förbi en sväng också :P Peter vann 100 kr och sara vann 2 st miljonbingolotter :D grattis till er!! en annan vann inte ett skvatt :P men jag fick mitt håt färgat iaf :) tack Tessa, för hjälpen :)

Julafton: vi började med att sova ut ordentligt :) sen öppnade vi varsinn julklapp hihi jag fick Need for speed spelet som jag ville ha :D Så vi spelade lite innan det var dags att bege oss hem till Chriis mamma.. där vi käka julmat och kollade på kalle och öppnade julklappar :D sen åkte vi hem till mamma o pappa där hela tjocka släkten var :P 21 personer 3 hundar haha fullt hus kan man säga.. tänk att tomten hittade dit också :P så vi öppnade julklappar.. sen käkade vi igen och efter det så var det baddags i tunnan men inte för min del tyvärr.. jag fick agera chafför istället :P körde hem min moster o kalle och min kusin och Alba.. när jag kom tillbaka till hökåsen så spelade vi spel.. jag och johanna tokförlora :P haha sen packade vi bilen full med folk igen för då var det dags att åka hem.. chrii och en hund + packning i bagageluckan och trångt som tusan i baksätet rullade vi till skälby för att släppa av kusin men familj :P sen åkte vi hem kl var runt 2 kanske när vi kom hem.. vi slog på en rulle och slocknade nästan direkt hihi

Juldagen: Vi gjorde ordning lite julmat för då kom Håkan över på lite julmys :) sen tog vi det lugnt tills folket kom på kvällen för lite fest.. tyvärr var jag ju inte dirket på topp pga förkylning och utan röst till på köpet men det fick funka ändå..

Så summa summarum så har det vart en mysig och helt underbar julhelg, kunde ju ha mått lite bättre men men det får jag väl ta nästa år :P

Hoppas att alla mina underbara vänner har haft en bra och mysig julhelg..

här kommer lite bilder



Hanna och Chrii

Charlie

Jag och Stefan

Bella och Hanna

lilla mammsen

broren med sin nya ukulele ;)

kusinen

Supertomten!!





Lilla Olle..

Johanna och Patrick

Danne och Rebecca

Chrii och Olle

Johanna, Patrick, Matte, Chrii och Pappa :)